8 thoughts on “Contacta amb nosaltres

  1. Bon dia, soc en Sergi de Girona, us vaig escoltar ahir al programa el Mirall.

    Me va agradar moltissim la idea i vaig pensar en Girona com un espai per oferir el servei. Volia saber si us pot interessar intentar-ho, si hi havieu pensat, i en tal cas si voleu parlar per intentar inplantar-ho aqui, donat qeu jo resideixo a Girona, i es pot aprofitant la infraestrutura i el procediemnt de recerca de personal laboral que ja debeu tenir implantat. Inclús implantar la mateixa ideia, però oferint també la opció als pares del servei unicament en Català, si aixi ho dessitgen.

    Si us interessa en parlem.

    Gràcies.

    Sergi Torres
    s.tb@hotmail.es

  2. Hola, només oferiu serveis a Osona? Sóc de Vilafranca del Penedès i voldria una cangur de parla anglesa però no sé on ni com buscar-ho.

    Gràcies.

  3. Bon dia, em dic Andrea sóc d’Esplugues de Llobregat.

    Sóc estudiant de FP d’Integració Social i acabo de tornar de fer un Erasmus a Irlanda. El passat dia 2 de gener vaig sentir-vos al Mirall i em va cridar molt l’atenció el vostre projecte perquè jo fa temps que pensava en fer el mateix però per iniciativa pròpia, com una ingredient afegit al servei ordinari de cangur. Em preguntava si també feu servei a Barcelona ? M’agradaria que m’informèssiu si necessiteu a algu per realitzar-lo.

    Seguim en contacte, Salutacions,

    Andrea Quiñonero

  4. Bon dia,
    Visc a Tona i tinc dues canalles de 4 i 7 anys respectivament. Al gran de li agrada gens l’anglès, però alguna cosa hi hem de fer!
    Voldria saber quines possibilitats oferiu per fer quelcom que sigui divertit per a ells i que els hi faci agafar una mica més d’interès per la llengua!: amb un servei d’una tarda a la setmana, o algun cangur de nit eventualment de moment hi hauria prou. També voldria saber el cost, evidenment!
    D’altra banda, no sé si organitzeu també up-pairs per l’estiu, perquè és una altra opció que també ens estem plantejant, però això em fa una mica més de por!!!
    Moltes gràcies

Deixa un comentari